Сътрудничество с Германо-Българската индустриално-търговска камара

Уважаеми оптични специалисти,

УС на НАБОО има удоволствието да Ви информира за поставяне основите на едно изключително полезно и ползотворно сътрудничество с Германо-Българската индустриално-търговска камара (Deutsch-Bulgarische Industrie- und Handelskammer (AHK Bulgarien)
в лицето на г-жа Кремена Вълчева!

За първи път НАБОО официално застава зад Оптично Изложение и приканва всички оптични специалисти да посетят Международното Оптично Изложение в Мюнхен, Германия – OPTI’13.

За очните оптици, оптометристи и оптични специалисти, членове на НАБОО е подготвена приятна изненада – ПОКАНА към Вас за организирано посещение на Мюнхенската Академия по Оптика и Оптометрия!

Използваме случая да изкажем персонална благодарност към г-жа Кремена Вълчева, за нейната безкористна помощ към НАБОО и готовност за взаимно сътрудничество!
Всички въпроси относно OPTI’13 – ще можете да зададете лично на г-жа Кремена Вълчева, която ще бъде гост на  Първият есенно-зимен оптичен симпозиум на НАБОО в Дряново.

Използваме случая да изкажем и огромната ни благодарност към списание Опто Биз и г-жа Мая Попова , за тяхната вече традиционна помощ към НАБОО. НАБОО с гордост ще обявява списание Опто Биз за свой основен медиен партньор!!! Въпроси и препоръки към списание Опто Биз и г-жа Мая Попова също ще можете да отправите на Първият есенно-зимен оптичен симпозиум на НАБОО в Дряново.

УС на НАБОО