Покана

Уважаеми Колеги,

От УС на НАБОО и от мое име, в качеството ми на Председател на Асоциацията, отправяме ПОКАНА към Вас – очните оптици, оптометристи и оптични специалисти в България.

На 01 и 02.12.2012г. (събота и неделя) Ви каним да вземете участие в Първият есенно-зимен оптичен симпозиум, под егидата на НАБОО.

За организатор на събитието ще се доверим отново на професионализма на нашите партньори от „Сън Сприй Травел Партнър” и любезното домакинство на „Парк Хотел „Дряново”***, гр. Дряново, ул.”Станционна” №2. При желание от Ваша страна е предвидена възможност за настаняване и от 30.11.2012г. (петък)
УС на НАБОО има амбициозната идея да реализира поне два пъти годишно образователни, обучителни и повишаващи квалификацията оптични симпозиуми, с участието на български и чуждестранни предствители на фирми, организации и образователни институции,  занимаващи се с производство, представителство,  дистрибуция, професионално образование и обучение в сферата на оптическия бранш. Както и не на последно място предстоящи месечни курсове за повишаване на квалификацията в бъдеще.
Вече имаме скромен, УСПЕШЕН опит, който ни дава самочувствието да продължим напред в тази посока! Получихме адмирации и благодарности от фирмите на едро, както и от европейски организации! Надяваме се да участвате дейно в нашите инициативи и да подкрепяте всяка кауза, която е в помощ на оптичния бранш в България!
За тези от Вас, които имат негативно отношение към Асоциацията и/или са се почувствали обидени и подведени до този момент, ние от УС на НАБОО можем с гордо вдигнати глави да Ви уверим, че полагаме невероятни усилия за обединение, за защита на абсолютно всеки наш член, за възможност и достъп на всеки колега от бранша до информация и ЧЛЕНСТВО!!!
Ако до момента НАБОО по някакъв начин Ви е разочаровал, не се колебайте да го споделите с нас – ние НАИСТИНА сме тук ДА РАБОТИМ ЗА КАУЗИТЕ в Оптиката и Оптометрията!!!
На 12.05.2012г. в гр. Пловдив – УС на НАБОО пое ангажимент пред членовете си, че НЯМА да има пътувания за сметка на членски внос и ще удържим обещанието ни – пътуването за Генералната Асамблея в Швеция се отменя – взехме решение да няма представител на НАБОО и да съхраним средствата за по-важни цели.
Незавидното положение, в което се намирамe, се дължи до голяма степен на масовата незаинтересованост и/или на неразбирането на проблемите,  и/или недоверие в Асоциацията …. Нерешаването на проблемите, води единствено и само до преки икономически, морални и браншови загуби!
Въпроса: “Какво направи НАБОО за мен?“ ВЕЧЕ не е актуален, защото НАБОО направи и ще прави още много! Въпросът пред всеки един от нас по скоро е: “Какво направих аз за бизнеса си, за професията си, за хляба си ….. и на последно място за НАБОО?!“  Когато си отговорим на този въпрос интелигентно, без личностни емоции – тогава ще можем уверено да обявим, че Асоциацията, на която сме активни членове – застава зад нас, оказвайки ни правна, информационна и административна подкрепа!
Каним всички активни членове на НАБОО да присъстват на  Първата есенно-зимна оптична конференция, за да изградим едно информирано, компетентно и професионално съсловие.
Каним всички бивши и бъдещи членове на НАБОО да присъстват, за да се уверят в отворената и достойна политика на Асоциацията! Според нас това е пътя за приобщаване на нови членове и симпатизанти.
Подробна програма, финансовата страна и фирмите-участници за Първият есенно-зимен оптичен симпозиум ще получите допълнително в писмен вид, на сайта на НАБОО и във Фейс-групата на Оптици и Оптометристи.
Молим имайте предвид, че семинарите на 01.12.12г. ще стартират още от   10 часа сутринта.

За въпроси –  не се колебайте да се свържете с нас:
УС на НАБОО:
–   Председател – Мария Миланова: m.milanova.naboo@gmail.com; GSM: 0887 603 330
–   Зам. Председател – Мина Стоянова–Димитровa: mina.dimitrova@gmail.com; GSM: 0888 919195

Членове:
–  Гюла Златкова: buloptic@abv.bg; GSM: 0888 558 411
–  Мила Драгомирова: dragomirova.mila@gmail.com; GSM: 0888 701 353
–  Калоян Ганев: k.ganev.naboo@gmail.com; GSM: 0888 341 704

Юридически съветник  на НАБОО:
–  адв. Миглена Иванова: megan.ivanova@gmail.com; GSM: 0887 408 777

НАБОО – Официален email: naboolegal@gmail.com

С поздрав:
Мария Миланова
Председател на НАБОО

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.